Om oss på SourceTech

Vi på SourceTech utvecklar intuitiva och driftsäkra produkter med moderna användargränssnitt som i enlighet med vår vision ska hjälpa våra kunder att underlätta all kommunikation inom och utanför företaget. De företag och organisationer som idag använder våra applikationer och kommunikationslösningar ställer höga krav på programvaran som vi kontinuerligt uppdaterar och förbättrar i samförstånd med våra kunder och deras önskemål. Vi lyssnar på våra kunder och anpassar oss alltid efter dagens företagsklimat som präglas av snabba beslut, många kontaktpunkter samt höga krav på tillförlitliga moderna verktyg.

Vi har sedan år 2000 utvecklat programvaran till telekomjätten ALE Internationals (föredetta Alcatel-Lucent Enterprises) telefonväxlar. Med detta som grund fortsatte vi att utveckla smarta insticksmoduler till telefonistapplikationen. Idag har vi plug-ins till bland annat; hitta.se, kontaktcentret OTCS från ALE International. Vi har även självklart full integrering med vår egna produktsvit Tellus som innehåller hänvisningssystem, besökshantering, talad hänvisning, röstbrevlåda och mycket mer.

Våra medarbetare

Leif Andersson, Creative Director på SourceTech AB

Leif Andersson

Creative Director

Leif är ägare av SourceTech AB och driver tillsammans med Bjarne Ingelsson den dagliga verksamheten.

Förutom detta arbetar Leif med marknadsföring, design och försäljning av våra applikationer samt har kontakt med våra partners och återförsäljare.


Bjarne Ingelsson, Chef R&B på SourceTech AB

Bjarne Ingelsson

Chef R&D

Bjarne är ägare av SourceTech AB och driver tillsammans med Leif Andersson den dagliga verksamheten.

Förutom detta är Bjarne chef över R&D och utvecklar främst telefonistapplikationen 4059EE med tillhörande feature packs samt Tellus Voice.


Mariah Edström, Supporttekniker på SourceTech AB

Mariah Edström

Supporttekniker

Mariah arbetar som supporttekniker. Hon skriver dokumentation samt testar applikationerna innan de släpps.

Nathalie Heisner, Marknad och design på SourceTech AB

Nathalie Heisner

Design & Marknad 

Nathalie skriver våra nyhetsbrev, designar och utvecklar vår hemsida och andra informationskanaler.