Expose, en bokningsapplikation som fungerar som bokningsverktyg och rumsdisplay.

Tellus Expose

- Underlättar företgets hantering av bokning av konferensrum

Expose, en bokningsapplikation som fungerar som bokningsverktyg och rumsdisplay.

Tellus Expose är en applikation som körs på en surfplatta, vi stödjer för tillfället surfplattor med iOS och det innebär att appen hämtas från appstore. Fäst surfplattan utanför respektive konferensrum och använd den för att boka nya eller förlänga möten. Med Expose utanför varje konferensrum är det enkelt och smidigt att snabbt se status på rummen utan att behöva logga in i olika system.

Läs mer om Expose nedan.

Funktioner

Funktioner

Expose har flera funktioner som ska underlätta bokningen av konferensrum  Du kan boka ett nytt möte eller förlänga ett möte som drar ut på tiden. Du kan aldrig göra en dubbel-bokning i Tellus bokningssystem och då heller inte i Expose. Det krävs att företaget använder TellusPAM tillsammans med bokningssystemet för att kunna logga in. Det görs med den personliga inloggningen användarna har i TellusWeb  Det som bokas i bokningssystemet i TellusWeb kommer att speglas av Expose och tvärtom.

Gränssnitt

Gränssnitt

Bokningsapplikationen är stilren med färger som fångar ögat. På så sätt ska du kunna se, även om du är en bit bort, om det just nu finns ett pågående möte i rummet. Du kommer alltid att se det nästa bokade mötet på startsidan och även vem det är som har bokat mötet. På så sätt kan du lätt använda Tellus Mobile och söka efter personen som bokat mötet om du skulle vilja det. På första sidan kan du även se vilka resurser som finns i rummet. Det som visas är hur många personer som kan sitta i rummet samt om det finns konferenstelefon, projektor och whiteboard.