Smartare kommunikation med SourceTech Tellus hänvisningssystem

Verktyg för bättre kommunikation

Vi på SourceTech utvecklar intuitiva och driftsäkra produkter med moderna användargränssnitt som i enlighet med vår vision ska hjälpa våra kunder att underlätta all kommunikation inom och utanför företaget.

De företag och organisationer som idag använder våra applikationer och kommunikationslösningar ställer höga krav på programvaran som vi kontinuerligt uppdaterar och förbättrar i samförstånd med våra kunder och deras önskemål.

Läs mer våra produkter här.

Mobilapplikation, Telefonistapplikation, sourcetech, tellus, hänvisning, hänvisningssystem, kommunikation,

Nyheter

Väckningsportal för hotell

Snart kommer en efterlängtad nyhet för alla som arbetar på hotell - Väckningsportalen. Med detta tillägg till Extend kommer hotell äntligen på ett enkelt sätt få notifieringar när deras gäster inte har besvarat väckningar. Detta kan annars vara en dyr histora för hotell då hotellet kan bli ekonomiskt anvarig för exempelvis flygpersonal som beställt väckning via hotellet och inte blivit väckt av den automatiska väckningen. Med väckningsportalen får man både alla väckningar samlade på en websida samt notiering via e-mail när en gäst inte har svarat på väckingen.

Läs mer om väckningsportalen

Hänvisningssystem

Alla kan hänvisa sig. SourceTech Tellus är en svit av produkter som innehåller webklient, mobil webbsida, windowsapplikation och telefonist plug

- Det finns ett sätt för alla att hänvisa sig

SourceTech Tellus® är en svit av produkter som är designade för att öka servicen på företaget. För att ge kunder ett positivt och professionellt intryck behövs rätt information på rätt plats.

När hänvisningssystemet används får alla på företaget tillgång till en webbklient,  mobil webbsida och en Windowsapplikation för att enkelt kunna hantera sina hänvisningar.

- Hur är er kundvård?

Sitter ert företag idag utan ett hänvisningssystem? I så fall vill vi visa er vikten av att kunna ge korrekt information till era kunder.

Titta på filmen och se vad ni kan dra för nytta av ett bra hänvisningssystem med integrerad telefonistlösning.

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

- Börja prenumerera på vårt nyhetsbrevJag vill prenumerera på följande...