MyTellus

- Snabb hantering av hänvisningar

Snabb hantering av hänvisningar med windowsapplikationen MyTellus

MyTellus är en Windows applikation som medföljer SourceTech Tellus PAM (Presence and Availibility Management) helt kostnadsfritt. Denna applikation körs i bakgrunden på datorn och visas som en ikon till vänster om klockan i aktivitetsfältet. Applikationen är ihopkopplad med användarens konto på TellusWeb.

Att använda applikationen MyTellus möjliggör en supersnabb hantering av hänvisningar, en överblick av besökare och meddelandehantering. MyTellus laddas ner från TellusWeb och installeras sedan av användaren själv, efter att installationen är gjord behöver inte användaren göra några uppdateringar manuellt, det görs automatiskt i bakgrunden när Tellus-sviten uppdateras.

Läs mer om funktionerna i MyTellus nedan.

Hänvisningar

Hänvisning

I MyTellus kan du enkelt lägga upp dina favorithänvisningar direkt i applikaitonen. Då kan du med ett enda klick hänvisa dig, snabbt och enkelt!

Mikroblogg

Mikroblogg

Mikrobloggen är enkel at uppdatera i MyTellus. Du skriver inlägget direkt i applikationen och detta presenteras sedan i TellusWeb och telefonistapplikationen.

Meddelande

Meddelande

Du kan även skicka meddelanden till andra användare, antingen som ett SMS, ett vanligt Tellus-meddelande eller som e-post.

Besök

Besök

I applikationen kan man snabbt se sina förregistrerade besök och vilken tid de anländer. Registreringen för besöken görs i Tellusweb.

Status

Status

Din aktuella status ser du snabbt genom att titta på ikonen för MyTellus som ligger i aktivitetsfältet.