SMS koppling

SMS koppling

- Få dina meddelanden enkelt i din mobiltelefon

Skicka SMS till systemets användare

Om det finns en aktiv SMS koppling kan mycket tid sparas och meddelanden från systemet skickas direkt till användarens mobiltelefon. Detta gör att telefonisterna inte behöver vara oroliga för att användaren inte har internetuppkoppling eller liknande, som man måste förlita sig på om meddelanden skickas som email. I Tellus är allt som krävs ett giltigt mobilnummer på användarna och självklart konfiguration av teknikern för att få kopplingen till leverantören.

TDC, Tele2 business

TDC

Genom att använda TDC-SMS får du dina meddelanden även om du inte är på kontoret. De levereras som ett SMS och du har därför all information tillgänlig.

För mer information, kontakta TDC.

Infobip

Det är otroligt smidigt att använda sig av Infobip för denna tjänst. Skapa ett konto på deras hemsida och ladda sedan på kontot med en summa pengar som används för att betala SMS-trafiken. När pengarna börjar ta slut skickas en notifiering till vald administratör och denne kan gå in och fylla på potten med pengar igen. Man kan även välja att använda sig av ett fakturaalternativ istället.

Infobip har inga begränsningar när det gäller hur många tecken som SMS:et innehåller. Det går även att skicka SMS till flera användare.

Intelecom

Intelecom SMS

Intelecom SMS Gateway är integrerat med Tellus och kan lätt användas efter att du har etablerat ett konto. Alla meddelanden kommer att faktureras månadsvis i efterskott. Intelecom erbjuder goda förutsättningar, erfarenheter, kapacitet, rutiner och organisation i samband med drift och utveckling av SMS Gateway för alla dina behov.

Läs mer här