Tellus Abonnemang

- Enkelt at töka och minska licenser vid behov

Tellus abonnemang, Abonnera på hänvisningssviten

Med vår abonnemangsmodell abonnerar företaget på Tellus-sviten, detta medför att man för första gången kan skippa flera led i processen för nya inköp. Återförsäljarens säljare behöver inte bli kontaktade för offerter, det gör ni som kund direkt på den intuitiva beställningssidan i TellusWeb  Där ser man på en gång priser på de förändringar som ska göras och när ni är nöjda är det bara att klicka på beställarknappen så finns licenserna redo att nyttjas.

Allt som krävs är en engångsinstallation av en certifierad tekniker hos er återförsäljare  efter det är det enkelt och smidigt att prova på nya funktioner, öka och minska användarlicenser och ni har alltid tillgång till den senaste programvaran direkt i Tellus.

Läs mer om abonnemangstjänsten nedan.

Prova nya funktioner

Prova nya funktioner

Det är enkelt att prova nya funktioner i Tellus-sviten. Behöver företaget lägga till något beställs detta genom beställningssidan (se nedan) i TellusWeb  Om det mot förmodan inte blev som man hade väntat sig med de nya funktionerna är det enkelt att bara minska ner systemet igen.

Betala för det ni använder

Betala för det ni använder

Med Tellus abonnemangstjänst betalar företaget bara för de licenser som används under ett kvartal. Ökar man till exempel användarlicenser i TellusWeb kommer fakturan att sammanställa alla ökningar och minskningar som gjorts under kvartalet.

BEställningssidan på TellusWeb

Beställningssidan på TellusWeb

Beställningssidan har en överskådlig design där det är enkelt att beställa eller minska licenser. Denna sida har inte alla tillgång till utan endast utvalda administratörer får hantera detta.

Ingen bindningstid

Med Tellus abonnemang har du ingen bindningstid, du betalar bara för licenserna som används.

Utöka eller minska antalet artiklar direkt från webbklienten Tellus Web