Besökssystem och besöksterminal

Tellus Visit

- Kraftfullt för receptionister, användare och besökare

Besökssystem och besöksterminal

Ett välutvecklat besökssystem ger hela organisationen ett professionellt intryck och ökar effektiviteten i receptionen. Tellus Visit är ett system för besökshantering som integreras med Tellus-sviten  I och med det har besökssystemet tillgång till er databas och det ökar funktionaliteten gentemot ett fristående besökssystem.

Tellus Visit finns både till användare i webben och telefonister i telefonistapplikationen. Vi har även en terminal där besökarna kan skriva in sig själva.

Läs mer om funktionerna i Tellus Visit nedan.

4059EE

Tellus Visit i 4059EE

När besökare anländer till er organisation kan receptionisten själv skriva in namnet på personen genom att använda en plug-in i telefonistapplikationen  Det är en smidig hantering och receptionisten slipper öppna upp nya program som kan störa arbetsflödet. Med denna plug-in har receptionisten full koll på incheckade och utcheckade besök och kan ge den bästa möjliga servicen.

TellusWeb, Tellus Web

Tellus Visit i TellusWeb

TellusWeb kan du förregistrera besök vilket underlättar för både dig, receptionisten och ditt besök. Detta syns sedan i receptionistens plug-in och du försäkrar dig om att ditt besök kommer att få det bästa mottagandet. Är det en grupp av besökare kan receptionisten förbereda alla besöksbrickor i förväg. När dina besökare är incheckade får du en notifikation via SMS och/eller email.

Visit terminal

Visit Terminal

Vi har utvecklat en applikation som kan köras på vilken dator som helst. Genom att använda terminalen får besökare även upp en bild på personen som är mottagare, vilket kan vara praktiskt om det är ert första möte tillsammans.

Supporterade etikettskrivare

Dymo - dymo.com
Brother - brother-usa.com
Angeno - angeno.se