Tellus Voice, en röstbrevlåda med ARS, IVR, namnabonnemang och talad hänvisning

Tellus Voice

- En funktionell röstbrevlåda integrerad i Tellus-sviten

Tellus Voice är vår egenutvecklade röstbrevlåda med talad hänvisning som är en integrerad del i Tellus-sviten.

Vår vision är att röstbrevlådan och hänvisningssystemet bildar en produkt. En produkt, där enkelhet avseende installation, administration och handhavande alltid står i fokus. Med en röstbrevlåda får de som ringer dig en chans att lämna ett meddelande när du inte kan svara. Om röstbrevlådan dessutom har talad hänvisning kan de får reda på varför du inte kan besvara samtalet och när du beräknas vara tillbaka.

Läs mer om funktionerna i röstbrevlådan nedan.

Administration

Administration

Administrationen för Tellus Voice ligger i TellusWeb och är på så sätt enkel att komma åt. Man behöver inte installera någon mjukvara för att kunna ändra/lägga till eller administrera användare. Enkelt och kraftfullt!

Namnabonnemang

Namabonnemang

Tellus Voice har funktioner för namnuppspelning i stället för anknytningsnummer. Alltså kommer den talade hänvisningen referera till den anställdas för- och efternamn istället för den numeriska anknytningen.

Talad hänvisning

Talad hänvisning

Den talade hänvisningen är en funktion som alltid finns med i Tellus Voice. Vi använder oss av röster från Online Voices och har på så sätt professionella röster i den talade hänvisningen. Tellus Voice har stöd för Svenska, Norska och Engelska.

asr, automatic speech recognition

ASR - Röststyrning

Det finns även funktioner för röststyrning (ASR (Automatic Speech Recognition)) inbyggt i Tellus Voice. Röststyrning möjliggör navigering med hjälp av din röst och du kan då söka upp och bli kopplad till den valda personen.

Beställningsdatum för namn 2018

Namnbeställningar görs ca en gång i kvartalet. Datum för 2018 är inte bestämda.

Du kan när som helst beställa namn via TellusWeb, vi kommer sedan att lägga alla namn för beställning.