Hänvisningssystemet Tellus PAM är en svit av produkter som är designade för att öka servicen på företaget

Hänvisningssystemet Tellus PAM

- Ett flexibelt system med många tilläggsfunktioner

Med funktioner som hänvisning, kalenderkoppling, besökssystem och resursbokning blir företaget mer organiserat

SourceTech Tellus PAM® står för Presence and Availability Management och är är en svit av produkter som är designade för att öka servicen på företaget. Med funktioner som hänvisning,  kalenderkoppling,  besökssystem och resursbokning  blir företaget mer organiserat och ger ett professionellt intryck till sina kunder.

I Tellus PAM ingår många standardfunktioner och alltid en hänvisningskoppling till telefonistapplikationen. Nedan kan du läsa mer om de funktionerna du är intresserad av. Genom att klicka på sektionerna kommer du även till de olika produktsidorna.

Standardfunktioner

Tellus Web, vår klient för hänvisningar, schema, sökningar, meddelanden och administration.

TellusWeb

TellusWeb är en webbaserad klient för de anställda i organisationen. Där ingå hänvisningar, schema, sökningar, profiler, meddelanden, grupper, kontakter och rapporter.

Tellus Mobile, en mobil webbsida där du har systemets nyckelfunktioner direkt i din smartphone. Hänvisa dig, lyssna av dina röstmeddelanden, sök

Tellus Mobile

Tellus Mobile kan användare snabbt hantera sina hänvisningar; lägga till, redigera eller ta bort en hänvisning när det behövs. Man kan även söka på sina kollegor.

MyTellus, en windowsapplikation som låter dig se och sätta status på dig, meddelanden och dina besök direkt från din desktop.

MyTellus

Genom denna windowsapplikation kommer du snabbt åt de vanligaste Tellus funktionerna: hänvisning, meddelanden, besök och mikroblogg.

Tilläggsfunktioner

Tellus Bokning sköter företaget bokning av resurser och mötesrum från vår webklient. Det finns även en ipad app som fästs utanför rummet.

Tellus Bokning

Sköt bokningen av företagets resurser och mötesrum direkt i TellusWeb.

Det finns även en iOS applikation till iPads som fästs utanför konferensrummen.

Tellus Visit är ett besökssystem med tillhörande besöksterminal. Admionistration skes i Tellus eller telefonistapplikationen

Tellus Visit

Boka besök i webbklienten och få SMS när besöket registrerat sig i Visit Terminalen eller låt receptionisten checka i besökaren i telefonistapplikationen.

Tellus Voice är en röstbrevlåda med ASR, IVR, talad hänvisning och namnabonnemang.

Tellus Voice

Tellus Voice är en röstbrevlåda som är en integrerad del i Tellus-sviten. Tellus Voice har funktioner som talad hänvisning, ASR, IVR och namnabonnemang.

Med rapportmodulen kan man ta ut rapporter på information som finns tillgänglig i tellussystemet.

Rapportmodul

Att använda rapportmodulen i TellusWeb gör att informationen som finns tillgänglig i systemet också är lättöverskådelig.

Hänvisa dig med hjälp av din kalender! Kalenderkoppling mellan hänvisningssystemet och din kalender möjliggör en automatisk hänvisning.

Kalenderkoppling

När du lägger en bokning i din kalender skickas denna till Tellus och en hänvisning skapar automatiskt under tiden för mötet.

Skicka SMS från Tellussystemet och användarnas mobiltelefon.

SMS-koppling

Med en aktiv SMS-koppling kan man spara tid och meddelanden från systemet skickas direkt till användarens mobiltelefon.