Våra återförsäljare

Återförsäljare

SourceTech arbetar med återförsäljare över hela världen. De är de som säljer våra produkter och det är de som kan hjälpa dig med mer information kring våra produkter.

Nordiska återförsäljare

Cygate

Cygate är ett nordiskt företag som finns representerade i Sverige och Finland. Tack vare Cygates partnerskap med de ledande leverantörerna har Cygate skaffat sig djup tekninsk kunskap. Cygate har spetskompetens inom nätverk, säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift. Cygate skapar IT-infrastrukturlösningar som ökar effektiviteten och minskar riskerna för företag och organisationer.

cygate.se

Intelecom Group AS

Intelecom är en av skandinaviens ledande integratörer inom utveckling, integration, leverans och sammansättning av kommunikationslösningar till företagsmarknaden. Intelecom Sverige är ett dotterbolag till börsnoterade Intelecom Group ASA, som har dotterbolag i alla de skandinaviska länderna och i Storbritannien.

intele.com

Tele2

Tele2 är systemintegratör inom tele och datakommunikation. Tele2 har en stark lokal närvaro, och med Norden som marknad förverkligar Tele2 sina kunders behov av lösningar inom tal, data och bild.

tele2.se

Teleoffice

- Vi går till jobbet för att vara bäst på att leverera kvalificerade tjänster och drift inom tal, text och bild. Vår utgångspunkt är att vi vill förändra vår egen industri till det bättre och det gör vi genom att erbjuda marknadens bästa koncept för drift och service med branschens mest kompetenta tekniker.

teleoffice.nu

U-com

U-Com har samlat fokus på rådgivning, design, implementering, service och support av IP-telefoni och nätverkslösningar av olika typer.

u-com.dk

VänerEnergi

VänerEnergi levererar IP-baserade tjänster inom data och telefoni till kommuner och företag.

vanerenergi.se

Nordiska distributörer

TCN

TCN är en av Nordens största leverantörer av kommunikationslösningar baserade på Alcatel-Lucent plattformen. Med en installerad bas av totalt cirka 7.500 system, ger detta oss en god insikt i de krav våra kunder frågar efter på sin leverantör, och hur vi tillsammans bäst kan lösa de utmaningar som måste uppfyllas. Vi ser våra kunder som långsiktiga partners, där vi betonar öppenhet och gemensam förståelse.

tcn.no

Europeiska återförsäljare

Alpiq

Med cirka 3700 anställda och 80 kontor är Alpiq bland de ledande schweiziska leverantörerna som kan erbjuda tekniska state-of-the-art lösningar och ett omfattande utbud av tjänster. Alpiq följer den senaste tekniska utvecklingen noga och håller sina team uppdaterade om den senaste tekniken genom fortlöpande utbildning

alpiq.com

AServices GmbH

AServices provides Add-on-IT-Services for the leading Integrators in the entire German speaking market.

aservices.at

Dimension Data Germany

We believe technology helps you achieve great things in the digital age. You want to grow, compete, and serve your customers better. Our services bring together all the ways you want to use the world’s best technology. We deliver the outcomes you need to accelerate your business, wherever you are in the world

dimensiondata.com

Elena Solutions

Elena Free enlivens the flow of information for your business and enables real-time communication in your business and customer service situations. Communication is implemented with versatile solutions for mobile phones, desktop phones and software-based workstation solutions.

elena.fi

QDOS

QDOS is a multiple award winning specialist with unrivalled experience in the design, implementation and support of Telecoms & IT technology solutions to the International Hospitality industry.

qdos-comms.com

Sunrise

Sunrise aims to be the most innovative and most customer friendly telecom company in Switzerland. Therefore we live the values of boldness, intuitiveness and positivity.

sunrise.ch

Swisspro

Swisspro är ett företag som är specialiserade på informations- och kommunikationsteknik för små och medelstora företag i Schweiz. Swisspro har störst Alcatel-Lucent kompetens i Schweiz.

swisspro.ch

Europeiska distributörer

Nextel

Nextel BV är den ledande distributören i Nederländerna för data och telefoni utrustning. Representerar leverantörer som Alcatel-Lucent, SourceTech, NEC och Aerohive, Nextel stöder återförsäljare med hög kvalitet och har ett brett utbud av tjänster för installation och underhåll.

nextel.nl

Sonorys

Sonorys is a leading expert and supplier of telecommunications solutions for mobile network operators in Austria.

sonorys.at