Telefonistapplikation 4059EE med integrerad plug in till hänvisningssystemet Tellus PAM

Telefonistapplikationen 4059EE med PAM

- Ett kraftfullt verktyg tillsammans med hänvisningssystem Tellus PAM

Telefonistapplikation 4059EE med integrerad plug in till hänvisningssystemet Tellus PAM

Telefonistapplikationen 4059EE är utvecklad tillsammans med telefonister för att få ett så bra verktyg som möjligt. Vi frågar helt enkelt de som ska jobba med applikationerna hur de vill ha det för att få så bra arbetsflöde som möjligt.

Telefonistapplikationen kan användas som den är. Det vill säga endast för samtalshantering. Men genom att lägga till våra feature packs kommer telefonisterna att få ett bättre arbetsflöde och det går att anpassa telefonistapplikationen till just ert företags preferenser.

Här nedan ser du vilka funktioner som ingår i standardutbudet samt vilka tilläggsfunktioner (feature packs) som finns tillgängliga.

Funktioner i 4059EE tillsammans med PAM

TellusPAM

Tellus PAM

Genom att använda telefonistapplikationen 4059EE tillsammans med vårt hänvisningssystem Tellus PAM skapas det optimala verktyget för alla telefonister.

All information som hämtas visas på ett enhetligt sätt i telefonistapplikationen.

Funktioner

Samtalsköer
Telefonlistor
Upptagetmarkering
Hänvisning
Sökningar
Meddelanden
Stöd för besökssystem
Stöd för nätverkskamera

Tilläggsfunktioner

Presence Service

Presence Service

Presence Service är en tjänst som samlar in närvarostatus, datastatus och telestatus från olika leverantörer. Dessa redovisas sedan i telefonistapplikationen och i TellusWeb.

Läs mer här

Nummeruppslag, hitta.se, eniro

Nummeruppslag

Ibland kan det vara svårt som telefonist att uppfatta rätt namn eller telefonnummer på personen som ringer in till företaget. Därför har vi byggt integrationer mot söktjänster som Eniro.

Kontaktcenter, OTCS

Kontaktcenter OTCS

Vår integration mellan 4059EE och kontaktcentret OTCS (Open Touch Customer Service) gör det möjligt att få in utvalda funktioner från kontaktcentret direkt in i telefonistapplikationen.

Läs mer här

Connect, intelecom

Kontaktcenter Connect

Tillsammans med Puzzel har vi integrerat deras molnbaserade kontaktcenter "Connect". Detta gör att de som arbetar som telefonister kan få en överblick över hur köerna ser ut just nu.